Gratis bestekje graveren! *

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Gratis luxe cadeauverpakking

Geen producten in je winkelmand.

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Tijdelijk Gratis bestekje graveren! *

Nu met Gratis cadeauverpakking

Merk
Materiaal
Opdruk
Aantal delen
Bekende figuren

Kraamcadeau

Origineel kraamcadeau met naam:
Ben je op zoek naar een uniek en origineel kraamcadeau? Kinderbestekje.nl heeft behalve kinderbestek en kinderservies ook allerlei andere kraamcadeaus die zowel ouder als kind zullen aanspreken. Als je wilt kunnen we deze kraamcadeaus voorzien van een gravure met bijvoorbeeld de naam of de geboortedatum van het betreffende kindje. En het mooie is, dat we dat graveren geheel gratis doen! We hebben in onze webshop kraamcadeaus voor je beschikbaar van verschillende merken, stuk voor stuk uitgevoerd in de leukste kleuren en prints.

Gepersonaliseerd kraamcadeau

De producten in onze webshop zijn perfect om te geven als kraamcadeau of zelfs als communiecadeau. En door het kraamcadeau met naam te laten graveren, maak je het presentje nog persoonlijker. Dat weten de kersverse ouders (en later ook het kind zelf) vast en zeker te waarderen. Welk kraamcadeau vind jij het beste bij het betreffende kindje passen?

Origineel kraamcadeau: verschillende thema’s

We hebben verschillende soorten kraamcadeaus voor meisjes en voor jongens in ons uitgebreide assortiment voor je beschikbaar. Je moet dan onder andere denken aan besteksets, spaarpotten, leuke koffertjes met inhoud en nog veel meer. Daarbij zijn de kraamcadeaus onderverdeeld in verschillende thema’s. Zo hebben we kraamcadeaus van Nijntje, Woezel en Pip, Kikker en Vriendjes, Rupsje Nooitgenoeg en Beatrix Potter. Maar bijvoorbeeld ook kinderpresentjes met afbeeldingen van voertuigen, dieren, beren, voetbal en prinsessen. Je ziet het: voor elk type kind is er wel een bijpassend kraamcadeau in onze collectie te vinden.

Redenen om te kiezen voor een kraamcadeau van Kinderbestekje.nl:

  • We hebben ruim 20 jaar ervaring in kraamcadeaus.
  • Kraamcadeau met eigen tekst, zoals naam en geboortedatum van het kind.
  • Vandaag voor 15.00 uur besteld = vandaag verzonden! (ma. t/m vr.)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €75,- binnen Nederland.
  • Geleverd in luxe cadeauverpakking.

Heb je al een geschikt en origineel kraamcadeau gevonden tussen ons uiteenlopende aanbod? Bestel het exemplaar van je voorkeur dan direct online!