kikker vriendjes kinderbestekje
Aanbiedingen

Privacyverklaring KINDERBESTEKJE.NL

Via onze webwinkel kinderbestekje.nl worden privacygevoelige / persoonsgegevens verwerkt.

Persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd conform de Nederlandse Privacy wetgeving zodat u zich bij het bezoek aan onze webwinkel veilig voelt.
Wij willen u graag informeren over het registreren en gebruiken van gegevens door ons.

Gebruik van persoonsgegevens

Bij elk bezoek aan onze webwinkel verkrijgen wij gegevens van u zoals persoonsgegevens welke wij uitsluitend gebruiken voor het afhandelen en verwerken van uw bestelling.
Persoonlijke gegevens van onze klanten worden niet doorgegeven aan derden. Uitgesloten zijn dat bedrijven welke nodig zijn voor het bezorgen van uw pakket ( zoals PostNL ).
Persoonsgegevens worden bewaard zolang dit nodig is voor de afhandeling van uw bestelling en de wettelijke fiscale bewaarplicht.
 

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:


Naam
Telefoonnummer
Factuuradres
Afleveradres
Email adres
Land
IP adres
Bedrijfsnaam
Orderhistorie
 

Klantaccount

U kunt bij kinderbestekje.nl er voor kiezen een account aan te maken d.m.v. een wachtwoord beveiligde directe toegang. Hier kunt u eerdere bestellingen bekijken of uw persoonlijke gegevens beheren.
Als u een account aanmaakt wordt u een geregistreerde klant van onze webshop. Dit betekend dat wij een klantgericht profiel opstellen, waarin wij uw bestelhistorie vastleggen.
Wij bewaren uw account + gegevens totdat u aangeeft dat u deze verwijderd wilt hebben of zelf verwijderd.

Contact en nieuwsbrief

U kunt op verschillende manieren contact opnemen bij vragen zoals per email en telefoon . U kiest zelf welke gegevens u aan ons verstrekt. Deze gegevens worden enkel bewaard zolang dit nodig is voor de afhandeling van uw vraag.

Voor het verzenden van de nieuwsbrief gebruiken wij het door u opgegeven emailadres en hebben hiervoor vooraf uw bevestiging nodig, dat u als eigenaar van het emailadres akkoord gaat met de ontvangst.
U kunt zich via uw account afmelden mocht u geen nieuwsbrief meer willen ontvangen.

Cookies

Om er voor te zorgen dat onze website goed werkt maken wij gebruik van cookies.

Cookies zijn kleine eenvoudige tekstbestanden die uw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je onze webwinkel gebruikt.

Welke cookies gebruiken wij:

  • Functionele cookies of noodzakelijke cookies: voor het goed functioneren van de webwinkel zoals winkelwagen,afrekenen, het bijhouden van het verlanglijstje, inloggegevens opslaan.

  • Analytische cookies: voor het bijhouden van het aantal bezoekers in onze winkel en het meten van de tijdsduur, het bepalen van de volgorde waarin pagina’s worden bezocht

  • Social media cookies: Wanneer je de button Facebook aanklikt wordt een social media cookie geplaatst. De social media partij kan uw IP adres herkennen op het moment dat je een pagina van onze webwinkel wilt delen.
     

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. Bekijk voor de mogelijkheden de helpfunctie van uw browser.

 

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om te kunnen zien hoe bezoekers onze webshop gebruiken.
Hiervoor hebben wij een overeenkomst afgesloten met Google. Google heeft geen toestemming de verkregen informatie te gebruiken voor eigen diensten.

 

Wij behouden ons recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring.
Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor vragen over ons privacy beleid of inzage en wijzigingen kunt u contact opnemen op onderstaand adres.

Mantz Graveertechniek
Hurksestraat 18 B
5652 AK Eindhoven
040-2570567
info@mantzgraveertechniek.nl
info@kinderbestekje.nl
 

Kinderbestekje.nl  is een onderdeel van Mantz graveertechniek

Kinderbestekje.nl - My Webshop     Algemene voorwaarden  |  Privacy